Julehilsen fra NDFU

 

 

Året 2016 er nå snart over. Det har vært et fint år for NDFU, mye har skjedd. Som vinterlekene i mars, norsk sommerleir i juni, nordisk juniorleir, EUDY juniorleir og nordisk ungdomsleir i juli. Mange fantastiske frivillige har bistått med engasjement og vi sender en stor takk til dem for samarbeidet.

Det har også vært et ungdomseminar i november og vi har gjennomført valgmøte i november.

På NDFs landsmøte ble det vedtatt at en representant fra NDFU kan delta med stemmerett i forbundsstyre. Styremedlem Helene Sæle representerer.

I år har vi kåret SDUK – Stavanger Døves Ungdomsklubb som årets ungdomsklubb. Nestleder Fie har overrakt diplom. Vi gratulerer SDUK som årets ungdomsklubb og for 40 årsjubileum!

I høst tok ungdomskonsulent Ellen Østrem permisjon, daværende styreleder Sondre Uteng Olsen tok over som ungdomskonsulent.

Styret hadde valgmøte i november, tre styremedlemmer gikk av og vi fikk tre nye inn. De tre tidligere styremedlemmer var Fredrik Fjellaker, Martin Berhovde og Sondre Uteng Olsen. Vi takker dem for engasjement og samarbeid.

De tre nye styremedlemmene er, Fernando Agudo (Oslo), Ingrid Grønning By (Trondheim) og Grete Jaarvik (Stavanger). Vi ønsker dem velkommen og gleder oss til et spennende og godt samarbeid.

2017 er rett rundt hjørnet, vi ser frem til nye muligheter.

Hva skal skje i 2017? Jo, det skal være:

  • Vinterlekene 10.-12.mars 2017 i Ål
  • Nordisk ungdomsseminar 24.-26.mars 2017 i Finland
  • Nordisk barneleir 10.-16.juli i Finland
  • Norsk sommerleir 26.-30.juni på Ål
  • Ungdomsseminar 20.-22.oktober i Oslo
  • Valgmøte 22.oktober i Oslo

Og flere aktiviteter. Følg med på sosiale medier!

Med dette ønsker vi dere en god jul og et godt nyttår! 🙂