Nordisk Ungdomsleir 2018

Nordisk Ungdomsleir 2018 i Danmark den 5-11 august!

Leiren er for nordiske ungdom mellom 18 til 30 år, og finner sted ved Danmarks største innsjø; Arresø – nærmere bestemt i Auderød.

Temaet er «Kjenn dine røtter», og du får muligheten til å møte unge mennesker fra hele Norden som også snakker tegnspråk. Det vil være rikelig med anledning til å treffe gamle kjente og bli kjent med nye mennesker.

Aldersgruppen er 18-30 år, og du må være medlem i NDFU for å kunne delta som norsk deltaker.

En foreløpig program kan ses under.

Påmelding skjer gjennom Google Skjema, link her.
Det er grense på 20 deltakere per land, så du må skynde deg hvis du vil ha en billett.
Vi vil stenge påmeldingen den 20. april. Vi vil ha fokus på balanse av kjønn, geografi, vært med før og lignende så langt det er mulig.

Deltagelsen koster 3200 kroner. Når du har meldt deg på, så må du betale 500 kr. Du vil få en mail med kontonummer og meldingstekst. 500 kroner er en delbetaling av billetten. Hvis du trekker påmeldingen din før billetten er betalt, refunderes ikke pengene.

Hvis du har en gyldig grunn til å melde av, eksempelvis legeerklæring eller lignende vil din delbetaling betales tilbake.

Merk: leiren er i forlengelse av Døves nordiske kulturfestival 2018 i København. Så det blir ekstra kultur for deg hvis du deltar i begge! Har du kjøpt billett til NUL – kan du kjøpe billetten til kulturfestivalen for kun 500 kroner! Send en e-post til ddu@ddu.dk for mer informasjon.

OPPDATERING: Alle som deltar på NUL får gratis deltakerbillett. De som er meldt på får denne beskjeden.

For informasjon om kulturfestivalen, vennligst klikk her: www.dnkf18.com

Program Nordisk Ungdomslejr 2018

Posted Under