Internasjonale leirer og seminarer/kongresser i 2023

Internasjonale leirer og seminarer 2023

Vi har endelig fått tak i alle datoer til neste års internasjonale begivenheter som leir, seminar eller kongress for barn og ungdommer. Ikke alle påmeldingene er ikke åpne ennå, så det gjelder å følge oss på hjemmesiden og sosiale mediene våre!

Norden

2.–9. juli – Nordisk barneleir i Sverige
Leiren er for barn i alderen 7-12 år gamle og hvert land sender vanligvis fra 8 til 10 deltakere.

29. september – 1. oktober – Nordisk ungdomsseminar i Sverige.
SDUF (Sveriges Dövas Ungdomsförbund) skal arrangere ungdomsseminar for ungdommer i alderen 18-30 fra hele Norden. De har også et tema klart for seminaret og det blir «Taushetskultur».

Europa

22.–29. juli – juniorleir i Østerrike
Det pleier egentlig å ha juniorleir i annethvert år, men etter det ble vedtatt i EUDYs generalforsamling i Gent, Belgia, i 2019 at EUDY skulle endre rekkefølgen slik at deres leirer ikke kolliderer med DNUR (Døves Nordisk Ungdomsråd) sine leirer. Derfor ble det juniorleir 2 år på rad. Juniorer fra 13 til 17 år gamle kan delta leiren.

10.–20. august – ungdomsleir i Portugal (NY DATO)
Den ti dagers leiren i Portugal vil ønske velkommen til europeiske ungdommer som er mellom 18 og 30 år til leiren. Det skal også forekomme EUDYs generalforsamling, men datoen er ikke fastsatt enda og det vil bli i slutten av leirdatoene eller like etter leirens slutt. NDFU skal sende 2 delegater til generalforsamlingen.

Verden

2.–8. juli – ungdomsleir i Sør-Korea
Det avdukes for WFD kongress, WFD og WFDYS generalforsamling, og WFDYS ungdomsleir i Sør-Korea, på Jeju-øya! Ungdommer fra hele verden på 18-30 år gamle skal delta denne leiren, vil du komme og hilse på døve verdensborgere? Bli med!
Det skal også være WFD kongress etter leiren, så det er åpent for deg om du ønsker å delta med redusert pris dersom du har deltatt leiren.
Klikk her for å lese mer om leiren