Sommerleir 2015

NDFU arrangerer sommerleir for barn og juniorer

Vil du være med på leir i sommer?

Når: 22. juni – 27. juni
Hvor:
Ål folkehøyskole og kurssenter for døve
Hvem:
For barn og juniorer i alderen 7-17 år fra hele Norge


Nok en gang skal NDFU(Norges Døveforbunds Ungdom) arrangere sommerleir for norske barn og juniorer. Vi har masse spennende på årets program, i tillegg til aktiviteter på leirområdet. Her vil du møte gamle venner og få nye venner for livet. Bli med du også!

 

Leirens fellesspråk er tegnspråk så døve og hørselshemmede samt hørende søsken til døve er hjertelig velkomne! Leiren kan ta i mot opptil 60 deltakere, så vi lover fart og moro. Dersom plassene fort blir fylt opp vil vi operere med venteliste med fortløpende opptak. Medlemmene i Norges Døveforbund vil bli prioritert, men dersom det er ledige plasser igjen vil det åpnes for ikke-medlemmer(førstemann til mølla-prinsippet følges).
Påmeldingsinformasjon:

Påmelding er nå stengt.

Husk å ta med alle opplysningene – ufullstendige påmeldinger vil ikke bli registrert som en påmelding. Obs: Påmeldingen er åpen med påmeldingsfrist 20. april.

Leiren arrangeres som et tilpasningskurs. Kostnader til undervisning, opphold og reise dekkes av NAV etter søknad. Meld deg på, så får du tilsendt et skjema som du sender til NAV. Når søknaden er godkjent, får du dekket undervisning og opphold på Ål. NAV dekker også reiseutgifter. Ta vare på kvitteringer for reise og send det inn til NAV når du kommer hjem.
Vil du bli medlem? Bli medlem her: http://www.deafnet.no/no/medlem/bli-medlem.
Du vil få mer informasjon når påmeldingsfristen er utløpt. Bekreftelse om plass, informasjon og skjema som skal sendes NAV blir sendt etter påmeldingstopp.
Spørsmål angående kostnader og søknad til NAV: kurs@al.fhs.no

Har du andre spørsmål, kan du ta kontakt med NDFUs ungdomskonsulent, Ellen Østrem på ungdomskonsulent@ndfu.no.

Vi gleder oss til å se deg på leiren!