Vinterlekene 2021

Påmelding for Vinterlekene 2021 er åpen!

På 12.–14. mars 2021 arrangeres de tradisjonelle Vinterlekene av NDFU i samarbeid med Ål Folkehøgskole.

Vi er enige om at det er viktig å ivareta tegnspråkarenaer for barn og unge, også under koronapandemien. Vi følger kontinuerlig med på regjeringens anbefalinger og dersom smittetallene minsker og maks antall personer på arrangementer øker, gjennomfører vi vinterlekene som planlagt. Om situasjonen i mars er med høye smittetall og mye spredning slik det er per i dag, må arrangementet dessverre avlyses. Dette er til informasjon om at det er en risiko for at vinterlekene ikke bli gjennomført i 2021 dersom koronaviruset fortsatt sprer seg.

Praktisk informasjon

På fredag er det reisedag for alle, dere kommer til Ål folkehøgskolen og får mat før leggetid. De to neste dagene, lørdag og søndag, er det tur til Geliolia og dere kjører ned skibakkene med skiutstyrene som dere enten tar med eller leier fra skisenteret. Etter vi er ferdige for dagen på søndag, så er det hjemover igjen.

Selv om det er usikre tider med tanken på korona, vil NDFU likevel arrangere i håp om situasjon bedrer seg og vi synes det er utrolig viktig å beholde og ta vare på tegnspråkarenaer i Norge for den yngre generasjonen. Derfor vil vi bare fortsette og arrangere tilbud som er tilgjengelig for alle.

Aldersgrense for deltakere er 5. klasse i grunnskolen til 3. klasse på videregående.

Vil du bli med oss til Ål i mars 2021? Meld deg på her: Påmeldingsskjema for deltakere

Påmeldingsfristen er den 1. februar!

Har du lyst å være med som frivillig? Som instruktør eller leder? Her er lenken: Påmeldingsskjema for frivillige

Jeg håper at vi sees til neste års lekene! Hvis du har spørsmål, så det er bare å sende e-post til ungdomskonsulent@doveforbundet.no.