EUDY Summer School 2015

EUDY arrangerer sommerskole i august 2015, som vil være på Ål folkehøyskole, Norge.

Sommerskolen starter fra 17. august og varer til 6. september. Her vil temaet være «European Citizenship through media in sign language» der deltakerne vil lære hva det betyr å være en europeisk borger, lære om de forskjellige europeiske institutisjonene, muligheter i Europa og mediakunnskaper, som filming, redigerin og produksjon.

Deltakeravgift: 150 EUR, for transport og overnatting på Ål. av 150 EUR er 100 EUR depositum, som du vil få tilbakebetalt ved ankomst til skolen. Hvis du melder forfall like før leiren, beholder EUDY alt.

Søknad: Du må skrive 300 ord (på engelsk) eller tre minutters video på internasjonal tegnspråk om hvorfor du ønsker å være med, hva du kan bidra med og hva som motiverer deg. Vi i NDFU vil trekke ut to kandidater, en mann og kvinne, der vi videresender informasjon + søknadstekst/video videre til EUDY – der de trekker en av to kandidater.

Fristen for å sende tekst, påmeldingsskjema (link lengre nede) og kopi av ditt pass til ungdomskonsulent er 20. JUNI. Alle søknader som kommer inn etter 20. juni vil bli sett bort fra, og ikke tas med i vurderingen av NDFU-styret. 

Klikk på «program» for å se programmet, og «påmeldingsskjema» for å laste ned et word-dokument som du må fylle ut.

Program og påmeldingsskjema.

 

NB! Ungdomskonsulenten har ferie, mail sendes styret
Mailen til styret@ndfu.no må inneholde følgende:

Ferdig utfylt påmeldingsskjema
Word-dokument med 300 ord  eller link til tre minutters video med søknad
Kopi av ditt pass

Vi håper mange ønsker å søke!