Språkreise til USA 2015

I år blir det språkreise til Camp Mark Seven, i Old Forge i New York State fra 25. juli til 8. august 2015.

Liker du å fortelle historier på tegnspråk?
Er du interessert i å lære å lage film?

 

I fjor arrangerte Norges Døveforbund språkreise til Gallaudet, i år blir det språkreise til Camp Mark Seven, i Old Forge i New York State fra 25. juli til 8. august 2015.
Vi avslutter leiren ved å overnatte en natt i New York City før vi reiser hjem.

Har du sett deres 2014 musikkvideo showcase kalt «Happy» (av Pharrell Williams)? Det gikk viral med over 400 millioner visninger!

NDFU søker etter fem døve og tunghørte tenåringer i alderen 14 til 17 år fra Norge for å delta på leiren. Ungdommene skal delta på leiren «Deaf Film Camp» sammen med amerikanske ungdommer og andre ungdommer fra Europa. En reiseleder skal ta ansvar og reise sammen med ungdommene. Målet er at ungdommene fra Norge skal lære amerikansk tegnspråk (ASL) og lære ulike filmferdigheter .

På denne leiren vil du møte erfarne døve filmskapere fra hele verden og ha tilgang til moderne utstyr. Du vil lære mange nye ferdigheter innenfor film fra redigering, manus animasjon, kinematografi til sminke.

Estimert egenandel: 8.500 kroner inkl fly, hotell og mat. Vi har fått en sponsor som dekker leiravgiften på $1350 per person. (Med forbehold om prisendringer mindre eller større mht valuta og det forutsetter vi har en reiseleder)

Påmeldingsfristen er 1. april 2015. 

Påmelding

Påmelding, anbefalingsbrev* og motivasjonsbrev sendes til Ellen Østrem ungdomskonsulent@ndfu.no. Merk feltet med «Tegnreise 2015». Du vil få beskjed kort tid etter påmeldingfristen om du har fått plass. Merk – deltakere som ikke har vært med på språkreise tidligere prioriteres.

(*Anbefalingsbrev fra lærer eller en rådgiver. Dette for å vurdere forutsetningene til ungdommen i tråd med opplegget på leiren. Det må også være underskrift av foreldre som gir tillatelse til reisen).