Vinterlekene 2023

Ta frem skiene eller snowboarden din og bli med NDFUs årlig vinterarrangement, Vinterlekene på Ål folkehøgskole og Geliolia den 10.–12. mars 2023.

Arrangementet er for barn og unge fra 5. klasse i grunnskole til 3. året på videregående skole. Du får velge om du vil stå på slalåm, twintip eller snowboard, også i hvilket nivå du er på ski. Hvis du er i lavt nivå, skal du være med i en gruppe og får en tegnspråklig instruktør som lærer deg hvordan å stå på ski/snowboard.

Vi ankommer Ål kveldstid på fredag. På lørdag og søndag blir det tur til Geilo og vi kjører ned bakkene hele dagen! Du bestemmer selv om du ønsker å kjøre slalåm, snowboard eller twintip. Det er flere instruktører tilgjengelig for å hjelpe deg hvis du trenger det! Det blir sosialt samvær og underholdning på kveldstid både fredag og lørdag. Søndag ettermiddag reiser vi hjem.

Arrangementet er dekket av NAV etter søknad, for hørselshemmede barn eller barn fra hørselshemmede foreldre (KODA/CODA), så det er viktig at du eller din foresatte svarer på brevet dere får fra Ål fhs.
Mer informasjon og program for helgen får dere etter endt påmeldingsfrist på 8. januar.
Påmeldingsskjema for deltakere her

For gammel å delta som en deltaker? Ikke farlig, du kan delta som frivillig og det er honorert.
Klikk her å delta som en frivillig

Når du har sendt inn skjemaet, så anbefales det at du deltar også lederkurs på Ål fhs den 17.-18. februar. Oppmøtet er ikke obligatorisk men nyttig for deg som vil lære hva arbeid på en leir inneholder. Vi vil gå gjennom viktige punkter slik at du kan føle deg beredt. Om kveldene vil det bli sosialt samvær. Alt er dekket.

Spørsmål? Da er det bare å ta kontakt med Johanna Asprusten, som er deres leirkoordinator for vinterlekene. Email: leir@al.fhs.no.