Vinterlekene 2024

Hei alle sammen!

Norges Døveforbunds Ungdom og Ål folkehøyskole og kurssenter for døve arrangerer årlig Vinterlekene på Ål folkehøgskole 8.–10. mars 2024. Arrangementet er for barn og unge fra 5. klasse i grunnskole til 3. året på videregående skole. Du får velge om du vil stå på slalåm, twintip eller snowboard, også i hvilket nivå du er på ski.

Hvis du trenger veiledning og støtte på hvordan du skal stå og kjøre, da skal du være med i en gruppe og får en tegnspråklig instruktør.

Vinterlekene begynner kl. 19 på fredagen. Det blir organisert reise fra de store byene med en reiseleder for hver by. På lørdag og søndag blir det tur til Geilo og vi kjører ned bakkene hele dagen! Du bestemmer selv om du ønsker å kjøre slalåm, snowboard eller twintip. Det er flere instruktører tilgjengelig for å hjelpe deg hvis du trenger det! Det blir sosialt samvær og underholdning på kveldstid både fredag og lørdag. Søndag ettermiddag reiser vi hjem.

Interessert? Vi kan ta imot maks 50 deltakere, så her er det førsteperson til mølla-prinsippet som gjelder. Mer informasjon og program for helgen får dere etter endt påmeldingsfrist på 20. januar 2024.
Meld deg på denne lenken: Påmelding for deltakere

Vil du stille opp som frivillig? Klikk her!

Vi du leie utstyr, må det ordnes selv via nettsiden: Skiutleie Geilo.
Hvis du plutselig trenger å leie, ta kontakt så fort som mulig.

Hvis barnet ditt trenger en ledsager i bakken på grunn av fysiske utfordringer, da anbefaler vi at du ordner med ledsager så raskt som mulig.

Arrangementet er dekket av NAV etter søknad, for hørselshemmede barn eller barn fra hørselshemmede foreldre (KODA/CODA), så det er viktig at du eller din foresatte svarer på brevet dere får fra Ål folkehøgskole.

Spørsmål? Da er det bare å ta kontakt og e-mail er: leir@al.fhs.no.
Leirkoordinator: Johanna Asprusten (Ål FHS)
Deltagerkoordinator: Jolande Scherpenisse (Ål FHS)


Vi gleder oss!