Sommerleir 2023

Nå er Vinterlekene over for i år, og hva betyr det? Jo, sommerlig tegnspråkeventyr! Bli med på en god tegnspråklig opplevelse på Ål folkehøgskole og kurssenter for døve, med teambuilding, lek og masse moro! Leirens fellesspråk er norsk tegnspråk. Døve, hørselshemmede, hørende søsken til døve og barn av døve foreldre er hjertelige velkomne! Vi lover masse fart og moro.

Årets sommerleir blir arrangert fra 26. til 30. juni 2023. Sommerleiren er for barn og unge fra 7 til 17 år, delt i to aldersgrupper, 7 til 12 år og 13 til 17 år. Har du lyst?
Klikk her for å melde deg eller ditt/dine barn til leiren!
Mer informasjon og program for helgen får dere etter endt påmeldingsfrist på 1. mai.

Leiren kan ta imot opptil 60 deltakere, så førsteperson til mølla-prinsippet gjelder. Dersom plassene fort blir fylt opp vil vi operere med venteliste med fortløpende opptak, med døve og hørselshemmede barn som blir prioritert.

For gammel å delta som deltaker? Frykt ikke, dere kan delta som frivillige!
Leirledere skal bli gjennom hele leiruka, fra 23. juni til 30 juni. Det er obligatorisk å delta lederkurset den 23.–25. juni.
Klikk her for å lese mer om frivillig i leirer, både nasjonale og internasjonale eller kom deg direkte til påmeldingsskjema for frivillige ved å klikke her

Arrangementet er dekket av NAV etter søknad, for hørselshemmede barn eller barn fra hørselshemmede foreldre (KODA/CODA), så det er viktig at du eller din foresatte svarer på brevet dere får fra Ål folkehøgskole.

Spørsmål? Da er det bare å ta kontakt og e-post er: leir@al.fhs.no.

Leirkoordinator er: Johanna Asprusten (ÅL FHS)
Deltagerkoordinator er: Jolande Scherpenisse (Ål FHS)

Vi gleder oss til å se dere i juni!

Påmeldingsfrist er 1. mai for både deltakere og frivillige!