Sommerleir 2021

Det var trist å kansellere Vinterlekene, men vi prøver å gjennomføre sommerleir til sommeren!

Ungdommer kommer først til sommerleiren, 26.–30. juni og så kommer barn den 01. juli til de reiser hjem igjen på 05. juli.

Påmeldingen er åpen og fristen å melde seg på er 10. mai!
Vi følger også på koronatiltak samme som vi gjorde med Vinterlekene. Vi håper virkelig at det lar seg gjennomføre!

Alle deltakere som er døv, hørselshemmet, CODA eller har en døv søsken er hjertelige velkomne!

Generelle informasjon med reise og program for uka får du etter endt påmeldingsfrist den 10. mai.

Vi sees? 😀


Frivillige

Det er noe nytt i dette året. Leirlederkurset er åpent for alle, selv om du vil ikke være på sommerleir og det er i orden – du er velkommen uansett.

Du kommer til Gardermoen og gjennomfører lederkurset der fra 23. juni til 25. juni. På siste dagen drar alle som skal være på sommerleir til Ål folkehøgskole.
Du kan velge om du vil være frivillig på leir for ungdommer eller barn eller begge.
Vær obs på at hvis du velger bare frivillige på leir for barn, så du skal komme til Ål for å delta separat lederkurs og du må komme den 29. juni og ikke delta det ordinære lederkurset på 23.–25. juni på Gardermoen.

Hvis du har lyst å være med, men er forhindre fordi du har jobb mellom 23. juni til 05. juli og måtte ta fri uten lønn fra jobben. NDFU og Ål fhs har kommet til en enighet med en ordning for dere.
Det dere trenger å gjøre er at å gi beskjed til din arbeidsgiver om at du ønsker å ta fri i denne perioden. Dersom du får fri, så du skal be arbeidsgiveren din å beregne ut hvor mye du kommer til å trekkes i lønn når du er på sommerleiren og dokumenterer lønnstapet med arbeidsgiverens underskrift. Når dokumentet er klar, gir du til meg – ungdomskonsulent for NDFU – og etter endt sommerleir får Ål fhs alle papirene og du får da tapt arbeidsinntekt fra Ål.

Nå har du mulighet å delta som frivillig i dette året uten å tape noe!

Frivillige som behersker tegnspråk om man er døv, hørselshemmet, CODA, har hørende søsken, tegnspråktolkstudent, tegnspråktolk eller har lært tegnspråk er velkomne til å stille som frivillige på leiren!

Påmelding for barn som er født mellom 2009 og 2014

Påmelding for ungdommer som er født mellom 2003 (før fylt 18 år på leiren) og 2008

Påmelding for frivillige

Søknadsskjema for leirsjef

Har du noe spørsmål? Vennligst send e-post til ungdomskonsulent på ungdomskonsulent@doveforbundet.no