Vinterlekene 2022

Årets Vinterlekene er i gang og dermed er påmeldingene åpne!

Vinterlekene skal arrangeres på Ål folkehøgskole og Geliolia i 4.–6. mars 2022.

I fjor ble vinterlekene dessverre avlyst pga. koronaregler som ble fastslått av regjeringen som gjorde det ikke mulig for oss å arrangere lekene. Dette året skal vi stase igjen og arrangere lekene! Vi skal følge med hva regjeringen sier om korona og regler rundt arrangementer. Vi gir beskjed til alle som har meldt seg på om lekene skal arrangeres eller ikke senest 25. februar 2022. Beskjed vil bli sendt på e-post. Dette er til informasjon dersom korona fremdeles herjer i Norge.

Praktisk informasjon

På fredag er det reisedag for alle, dere kommer til Ål folkehøgskolen og får mat før leggetid. De to neste dagene, lørdag og søndag, er det tur til Geliolia og dere kjører ned skibakkene med skiutstyrene som dere enten tar med eller leier fra skisenteret. Etter vi er ferdige for dagen på søndag, så er det hjemover igjen.

Selv om det er usikre tider med korona, arrangerer NDFU Vinterlekene i god tro at det skal gjennomføres. Det er utrolig viktig å beholde og ta vare på tegnspråkarenaer i Norge for den yngre generasjonen. Derfor vil vi bare fortsette og arrangere tilbud som er tilgjengelig for alle selv om det ser litt dystert ut.

Aldergrense

Deltaker: 5. klasse i grunnskolen til 3. klasse på videregående.
Instruktører og medhjelpere: 21 år
Leirsjef, reiseledere og ledere: 23 år
Det er ingen maks aldergrense for frivillige.


Vil du bli med oss til Ål i mars 2021? Meld deg på her: Påmeldingsskjema for deltakere
Har du lyst å være med som frivillig? Som instruktør eller leder? Her er lenken: Påmeldingsskjema for frivillige
Mer informasjon om leirsjefstillingen: Søknadsskjema for leirsjef.

Vi er nødt å tilpasse antall deltakere etter hvor mange frivillige har meldt seg på. Får vi for mange deltakere i forhold til antall frivillige, må vi dessverre plassere noen på venteliste og førsteperson til mølla-prinsippet gjelder.

Det oppfordres sterkt at dere melder dere også på lederkurs den 26.–27. februar på Gardermoen som skal handle om Vinterlekene. 
Vi dekker deres reiseutgifter, og dere får opphold og mat i løpet av kurset.
Har du ikke råd å legge ut selv, så du kan gjerne ta kontakt med leirkoordinator for videre samtale og løsninger med det. Ta kontakt på leir@al.fhs.no. 

Påmeldingsfrist er 7. februar!

Jeg håper at vi sees til neste års lekene! Hvis du har spørsmål, så det er bare å sende e-post til leir@al.fhs.no