Sommerleir 2024

Bli med sommerens tegnspråkeventyr! Det skal være på Ål folkehøgskole og kurssenter for døve hvor det kommer barn og ungdommer fra hele landet. På leiren blir det gode opplevelser som samhandling, sosial, lek, teambuilding og masse moro!

Leirens fellesspråk er norsk tegnspråk.

Døve, hørselshemmede og hørende søsken til døve er hjertelige velkomne! Vi lover masse fart og moro.

Årets sommerleir blir arrangert fra 24. til 28. juni 2024. Sommerleiren er for barn og unge fra 7 til 17 år, delt i to aldersgrupper, 7 til 12 år og 13 til 17 år.

Har du lyst?
Klikk her for å melde deg eller ditt/dine barn til leiren!

Mer informasjon og program for helgen får dere etter endt påmeldingsfrist på 15. april.

Leiren kan ta imot opptil 60 deltakere eller avhengig av hvor mange frivillige skal være med på leiren, så førsteperson til mølla-prinsippet gjelder. Dersom plassene fort blir fylt opp vil vi operere med venteliste med fortløpende opptak, med døve og hørselshemmede barn som blir prioritert.

For gammel å delta som deltaker? Frykt ikke, dere kan delta som frivillige!
Leirledere skal bli gjennom hele leiruka, fra 21. juni til 28 juni. Det er obligatorisk å delta lederkurset den 21.–23. juni.
Klikk her for å lese mer om frivillig i leirer, både nasjonale og internasjonale eller kom deg direkte til påmeldingsskjema for frivillige ved å klikke her

Arrangementet er dekket av NAV etter søknad, for hørselshemmede barn , så det er viktig at du eller din foresatte svarer på brevet dere får fra Ål folkehøgskole.

Spørsmål? Da er det bare å ta kontakt og e-post er: leir@al.fhs.no.
Deltagerkoordinator er: Jolande Scherpenisse (Ål FHS)

Vi gleder oss til å se dere i juni!

Påmeldingsfrist er 15. april for både deltakere og frivillige!