WFDYS Ungdomsleir

 

WFDYS Youth Camp i Tyrkia, Istanbul
19-25 juli 2015

 

Er du mellom 18 og 30 år? Vil du engasjere deg i NDFU-arbeid i fremtiden? Har du lyst til å lære mer om organisasjonsarbeid, lederskap og menneskerettigheter? Lyst på en smakebit på erfaringsutveksling og muligheten til å skape nettverk som du kan bruke i ditt arbeid for Norge senere? Da er denne leiren absolutt noe for deg!

Verdens Ungdomsleir i regi av World Federation of the Deaf Youth Section (WFDYS) avholdes i Tyrkia, Istanbul, den 19-25 juli 2015.
Leirens hjemmeside: http://www.wfdcongress2015.org/?lang=en&page=youth_camp, hjemmesiden blir oppdatert fortløpende.

Norges Døveforbunds Ungdom (NDFU) kan sende med opp til 4 deltakere fra Norge.
Hvor to av deltakerne får plass, mens øvrige to blir satt på venteliste. De på ventelisten får plass når leirkomiteen i Tyrkia gir beskjed om det – etter påmeldingsfristen.

En felles reise tur/retur for den norske gruppen kan bli ordnet av NDFU, reisekostnader dekkes av den enkelte selv.
Du som får deltakelse ved leiren, får gratis entré til WFDs verdenskongress uka etter leiren, samt vil du kunne få med deg både WFDYS´ generalforsamling som vil finne sted i Tyrkia den 27. Juli.

 

Hvem kan melde seg på: Alle NDF-medlemmer mellom 18-30 år
(Skal være fylt 18 leirens første dag og født år 1984)
Sted: Tyrkia, Istanbul
Dato: 19-25 juli 2015
Pris for leiren: Informasjon kommer (leiravgiften inkluderer inngangspris til kongressen).
Påmeldingsfrist: 15 MARS 2015

Påmeldingsskjema: Påmelding

 

Til informasjon: NDFU forbeholder seg retten til å sende en deltaker fra NDFU-styret.


Verdens ungdomsleir er i regi av World Federation of the Deaf Youth Section (WFDYS), det blir avholdt leir hvert år for ulike aldersgrupper. I år er det ungdomsleir (18-30 år). Formålet med leiren er å inspirere unge mennesker verden over ved å gi dem muligheten til å treffe andre med samme interesse for organisasjonsarbeid. Deltakerne får muligheten til å styrke sine lederegenskaper og på en unik måte dele erfaringer og kultur med nye venner, leiren er et fremragende måte å utvikle ett fremtidig nettverk på. For mer informasjon om WFDYS, ta gjerne en titt på websiden: www.wfdys.org